Kelajuan y15zr standard


kelajuan y15zr standard 8 mm Displacement 118 cc Compression Ratio 7. Mar 14 2016 Yamaha Y15ZR aka LC150 Sesudah RG Sports aka motor Meganathan ditalakkan dengan berbekalkan sedikit modal penghujung tahun 2015 aku pun mencari cari LC135 2nd hand. Penting ke kotak gear banyak kelajuan Ye penting untuk dapatkan pecutan pick up yang lebih pantas disebabkan engine lebih cepat untuk ke high rev Bergantung juga pada gear ratio . dah cntik beno dah kalo guna standard form punya pun. 9 Apr 2019 Yamaha Y15ZR V2 Dijual Pada Harga RM8 168. depan dan belakang . Ini kerana angka angka spesifikasi yang dipaparkan adalah sangat hampir antara satu sama lain. 00. 7 liter Fuel Consumption at 60 kmh 170 3. Maksud huruf Z disini adalah tayar ini sesuai digunakan untuk kelajuan melebihi 240kmj. ni speed ikut GPS ye. bpe kelajuan yg penah di capai mx king sniper mxi exciter GP LC135 LC150 Y15ZR Yamaha T150 meter lc5speed. Jika anda belum memiliki alat ini bolehlah intai intai di kedai spare part motor dan jika suka membeli online boleh dapatkan disini. Antara kelebihan Yamaha Y15ZR ialah Untuk mendapat lebih kelajuan kita perlu mengecilkan saiz spoket. 1 hp of power and 13. Memandangkan model ini dikeluarkan sempena sukan Moto GP Malaysia maka Yamaha Y15ZR telah mengeluarkan versi GP Edition Movistar. Detailed Motorcycle Comparison by VIEW SEPTEMBER OFFERS Yamaha Y15ZR Standard. Semuanya menarik untuk diperkatakan. 8 Nm tork pada 7 000 rpm digandingkan dengan kotak Speed sensor y15zr Ecu y15zr Field Marshal Wilhelm Keitel served as commander of all German armed forces during World War II. Input tip tersebut adalah berdasarkan pengalaman yang dikongsi oleh Elhani Bikers Trading yang acap menerima kes motosikal pelanggan yang berdepan hal penalaan suntikan bahan api dan lain lain khususnya pada Walaupun kuasa kuda dan tork enjin secara keseluruhan meningkat tetapi kelajuan maksima yang di capai hanya sekitar 130kmj tetapi itu bukanlah perkara besar bagi para kaki modifikasi. May 25 2019 ASSALAMUALAIKUM N SELAMAT DATANG KE CHANNEL SAYA CHANNEL AKU BERTUJUAN UNTUK MENCARI TITIK KELAJUAN MOTO STANDARD PEKAK BAGI YANG BELUM SUBSCRIBE CHANNEL AKU MINTAK TOLONG SUBSCRIBE CHANNEL AKU Jan 02 2016 Yamaha Exciter150 Y15ZR dyno test with TuneBoss ECU Duration 2 11. Macam mana nak pilih saiz spoket. Penunggang moped Y15ZR yang mahukan kelajuan maksimum tinggi kebiasaannya akan merendahkan saiz sproket belakang 1 gigi daripada 42T menjadi 41T dengan nisbah rendah 2. Yamaha Y15ZR Standard Competitors In the Malaysia Y15ZR Standard has a bunch of competitors some of which are Honda RS150R Standard Yamaha YZF R15 Standard Yamaha NVX 2020 Standard Yamaha 135LC SE and Sym VF3i 185 Special Edition. He was fully subservient to Hitler and allowed the latter to control all military strategy. Sama sekali berbeza dengan apa jua moped yang pernah dihasilkan oleh mana mana pengeluar sebelum ini. Year 2016 Yamaha y15zr_used pemborong motorsikal terpakai paling unggul di Malaysia thn 2016 motor accident free. Sep 30 2019 Y amaha Y15ZR sejak diperkenalkan menjadi trend dan sangat popular pada masa kini di Malaysia sehingga selebriti tempatan pun terjebak sama dalam modifikasi model berkenaan. Yamaha Y15ZR vs Yamaha YZF R15 Comparison. aksesori berlambakhuhu. Jarak roda Y15ZR 1290 mm FZ150i 1296 mm. motor kapcai. Contoh saiz spoket standard motosikal Honda ex5 ialah 36 mata gigi kecilkan atau turunkan beberapa mata seperti 34 33 dan seterusnya. Salam saya pakai y15zr v2 standard full throttle 131 km h atas highway Macm kelajuan yg sama dgn meter kereta Gen 2 saya pada kelajuan 130 dalam 2 nbsp Y15ZR V2 RIM STANDARD VS RIM PNP __ Hari ni kita nak berbual bincang bercerita berstory tentang Y15zr Ysuku V2. pengendalian lincah yang akan membawa anda ke puncak kuasa dan prestasi unggul Buktikanlah sendiri Dapatkan Yamaha Y15ZR baharu hari ini juga 28 Jul 2019 Menerima tawaran menguji Yamaha Y15ZR V2 daripada pengedar utamanya Hong Leong LAMPU nyalaan siang ciri standard. 4 PS pada 8 500 rpm dan 13. Tidak lagi ada meter berat atau meter ringan dan 100 kmsj pada meter menandakan memang ia sedang bergerak pada kelajuan itu. Aug 29 2017 Yamaha LC135 amp Y15ZR Club V18. It has more of a crossover bike look rather than a true blue daily commuting motorcycle. Toyota 2ZR. kalau salah sila bagitaw ye. Kelajuan purata perjalanan kami adalah dalam 90 110km h melalui SKVE hingga ke Genting. ia menunjukkan kelajuan Bagi mereka yang suka cruising dan gilakan kelajuan serta top speed setting sebaliknya diperlukan. The 2018 Yamaha Y15ZR Specs Price and Reviews 2018 Yamaha Y15ZR Specs 2018 Yamaha Y15ZR Price 2018 Yamaha Y15ZR Reviews 2018 Yamaha Y15ZR Aug 09 2015 2015 Yamaha Y15ZR 150LC Specs Engine 4 stroke 4 valve SOHC liquid cooled Cylinder layout Single cylinder Capacity 149. Standard Modi Lc135 Aug 04 2014 Z Bermaksud had kelajuan untuk sesebuah tayar. 5k auto clutch bro. Y15zr spec. Hide Common Features. Y15ZR ni dah mcm goreng pisang panas skrg ni sampai ramai penjual yg main harga maklumla motor tgh laris. Pakai Standard je rantai jenis o ring Namun pemilik motosikal nbsp 12 Jun 2016 enjin DOHC 150cc satu silinder bersama transmisi enam kelajuan. hehhehehehehe btw aku kat kl gak bro MuFaF try usha acc baru utk meter lc baru 2011 mane la tau leh dapat yang ader rpm kerleh baca enjin sket Sekarang ini setiap komponen kenderaan perlu mempunyai tanda E marking yang bermaksud ia dibina mengikut piawaian Eropah. Hasil bantuan kotak gear 6 kelajuan moped ini mampu menghasilkan kuasa setinggi 15. Untuk mendapatkan top speed yg lebih anda harus menurunkan ratio dan jika ada inginkan nbsp STANDARD SIZE FOR Y15ZR and KLX150. 16 Feb 2014 kat sini. Yamaha Y15ZR Standard. Yang dimiliki oleh Ayul dan pojie. Kuasa disalurkan menerusi kotak gear lima kelajuan. . Permintaan melebihi penawaran. penting gak benda alah ekor belakang tu 4. mngkin cantik kot bagi diorg. 5 cara lajukan motor perlu usik nbsp Transmisi 6 kelajuan Klac Klac manual basah berbilang plat Kerangka Kerangka tiub underbone berkembar Gantungan hadapan Teleskopik Gantungan nbsp bgi owner yg berjiwa kelajuan mmg bermasalah la moto nie tpi bgi yg ney Yamaha 135LC v1 modified dapat kalahkan Y15ZR standard cukup ler hahaha. BIAR betul top speed Yamaha Y15ZR boleh cecah 181kmj Ya rakaman video ini membuktikan betapa sang 11 Jul 2019 Yamaha Y15ZR antara motor yang sekarang quot hot quot di pasaran dan Di dalam kes ini kami khusus dan fokus pada spesifikasi standard sahaja. Dengar cite laju semacam walaupun standard. Selain daripada penampilan tiada yang berubah bagi model Doxou ini dengan Y15ZR dikuasakan Jan 24 2018 Melihat contoh di atas enjin FZ150i mampu mencapai purata kelajuan piston sekitar 25 ms pada 13 000rpm. y15zr banyak kena booking yang boleh tapau kelajuan lc. Saiz sprocket lc135 standard Rod ikk y15zr Kilang y15zr dh. 8. harap2 lepas ney Yamaha 135LC v1 modified dapat kalahkan Y15ZR standard cukup ler hahaha. Honda RS150R Vs Y15zr Standard Kilang Sebab ramai asyik tanya soalan yang sama admin combine la 2 video moto kapcai kegemaran rakyat malaysia tp kelajuan dalam video bukanlah ukuran sebenar. dengar cite topspeed 138 kmh meter. Bagi penunggang yang kerap membawa muatan berat pula mereka boleh menaikkan saiz sproket belakang kepada 43T untuk nisbah lebih tinggi 3. 8 Nm tork pada 7 000 rpm digandingkan dengan kotak Justeru pada minggu ini dengan fokus pada spesifikasi standard Sinar Turbo kongsikan beberapa tip asas penjagaan jentera Yamaha Y15ZR. Yamaha Y15ZR yang hadir dengan 5 gear kelajuan Honda RS150R nbsp Compare Yamaha NVX 2020 vs Yamaha Y15ZR at Zigwheels. Perkara ini berkesan selagi tidak melebihi kuasa enjin itu. Feb 13 2015 Semakin besar saiz piston saiz carb juga perlu dibesarkan. Y15zr v1 2018 convert v2 Spec 62 Millage cuma 3k Jual motor bkn sbb rosak sbb motor jarang guna bebas hutang bebas accident road tax semua hidup Ecu y15zr cp. tp masih mengekalkan keadaan nbsp 14 Mac 2017 Bagi motorsikal 150cc 4 lejang kelajuan enjin ideal untuk motor mula untuk motor dengan konfigurasi tersebut FZ150 Y15ZR RS150R dll Kami pecinta dua roda sukakan kelajuan The new Moped from Yamaha comes in a Oct 15 2019 Assalamualaikum Jum try topspeed y15zr standard kilang . Cuma kelajuan maksimumnya tak seperti yang diharapkan. 1 . Maklum balas daripada enjin ini juga boleh dipuji. Menerusi posting FB Arena motor terdapat beberapa kelebihan dan kelemahan pada Ysuku. it Ecu y15zr Rod ikk y15zr Established in 1996 DemoPower is Thailand 39 s leading provider of experiential product sampling demonstration promotion and personalized event activation services for in stores and mass transit channels. Jauh lagi untuk menghabiskan tempoh Break In. DIMENSI bersama perbandingan Panjang x lebar x tinggi Y15ZR 1960 x 670 x 1080 mm FZ150i 2009 x 705 x 1035 mm. tpi bagi aku beb. Masalah y15zr 2018. Selain daripada itu bahagian mekanikal dua model ini masih lagi sama dengan Y15ZR dan NVX155 standard. HEAD Pada bahagian engine head anda hanya perlu melakukan port n polish serta membesarkan sedikit bukaan lubang minyak dan ekzos. Adalah sesetengah pengguna dah potong ekor blkg moto ni. Walaupun kuasa kuda dan tork enjin secara keseluruhan meningkat tetapi kelajuan maksima yang di capai hanya sekitar 130kmj tetapi itu bukanlah perkara besar bagi para kaki modifikasi. 0 km liter. views man_sate with 3k u can get standard modi sedap2 desup hehe. Kami pecinta dua roda sukakan kelajuan Yamaha Y15 Standard Modified Hanapi Ismail. Apabila anda membawa dlm kelajuan 125 130Km J RPM anda sudah berada nbsp Yamaha Malaysia dah lancarkan model terbaru iaitu Yamaha Y15ZR. Tapi sebenarnya saiz carb perlu lah sesuai mengikut saiz piston senang citer tengok pada jumlah cc 150cc seeloknya 28mm pandai tune baik baik better saiz carb 30mm paling penting nak draw habis power put daripada enjin kena adjust mj pj cun make sure tidak terlalu lean dan tidak terlalu rich. 14 Nov 2012 Ada 3 style yang anda boleh buat untuk bagi lc std jd laju sedkit dari kelajuan biasa ya mmg banyak cara. Pelesit Selatan Cara Modified Dan Dapatkan Topspeed Terbaik Untuk Y15zr Video menarik tentang dunia Mat moto mat rempit. Reply Delete Speed sensor y15zr Speed sensor y15zr Xtahan den dibueknyo. area Sekinchan Selangor The Yamaha Y15ZR is a pretty neat package with a new streamlined headlamp design fully digital speedometer a wider front tyre hazard lamp and passing lamp and new graphics. Y15zr rapat meter 137 cut off rpm 9 Rs150r rapat meter 145 rpm 10 cut off. Ada yang lebih suka dengan nama LC150 kerana bentuk seakan akan LC135. Lebih drpd tu kira bonus. Santa Claus unboxing the 2020 YAMAHA T MAX 560cc scooter Y15ZR Standard 150 cc engine offers 15. Used . c block gasket x2 head gasket x1 4 reason why you want to buy from us all item here are 100 brand new amp original all order amp payment have been confirmed by shopee will ship within 24 Espada Lagenda 115Fi 55 57 60 62 65Mm Cylinder Block Kit Set Srl115Fi Espada Pro R6 Honda Ex5 Dream Wave100 Kriss100 Low Cam Espada Y15 yamaha y15zr ready stockk cash loan interest rate ada promotion trade in welcome kami ada free gift helmet baju hujan safety lock x2 service x10 personal accidet pa rm5 000. Di dalam kes ini kami khusus dan fokus pada spesifikasi standard sahaja. 0 x 51. respect respect respect Feb 19 2017 Exhaust standard chamber ECU programmable ECU MAPPING dan pi dyno buat tuning anggaran cost STAGE 3 ni dlm RM2200 Stage 3 ni still lg sesuai nak buat pakai hari2. Jarak minimum dari tanah Y15ZR 135 mm FZ150i 167 mm CRF250L 255 mm. it Kilang y15zr Apa yang boleh disimpulkan Y15ZR ialah cub generasi baru. Di bawah ini ada disertakan maksud huruf huruf lain dengan nilai yang berbeza. Transmisi jenis Constant Mesh 5 kelajuan. Lokasi D5 Dyno Lab FB page Head fz150 masuk lc135. apapun safety penting beb dengan tayar belakang yg lebih lebar bagi aku korang xpayah dah nk make up kalo beli y15zr ni. Malah bahagian ekzos Y15ZR juga didatangkan de ngan tiga peringkat peredam yang bakal menghasilkan bunyi sporty. 9. 3 1 Carburetor Mikuni VM22 Ignition System DC CDI Tukar Rim Y15 Aug 26 2015 Saya belum perrnah menguji motor Y15ZR lagi tetapi video di YouTube menunjukkan bahawa model standard Yamaha Exciter 150 mampu mencatatkan kelajuan sama. motor standard original body cantik enjin 12 Jul 2019 Apabila dikerah dalam keadaan standard atas jalan Y15ZR V2 boleh ia menunjukkan kelajuan maksimum 128 km j manakala kuasa pula nbsp CUT OFF PADA ECU STANDARD. Motosikal itu sebenarnya sudah dilancarkan di beberapa negara Asia Tenggara lain dan dikenali Yamaha Exciter 150 di Vietnam selepas diperkenalkan Standard Modi Lc135 Speed sensor y15zr Speed sensor y15zr Apa yang boleh disimpulkan Y15ZR ialah cub generasi baru. gps saya xtahu. ADAKAH CUT OFF SET ATAU LOCK PADA KELAJUAN KM J ATAU RPM oleh Elhani Bikers. . Tel 03 50335833 Fax 03 27739011 Email email protected Meter kelajuan dengan pelbagai fungsi pula memaparkan paparan LCD yang menarik. sape yg dah modi guna blok fz. Jika asal adalah 1444 maka setting sprocket depan semakin besar diperlukan contohnya 15 16 17 dan seterusnya. Maksudnya kecilkan berpada pada atau anda akan hadapi Yamaha telahpun memperkenalkan model 150CC dengan nama Yamaha Y15ZR. 2 liter ini menunjukkan y15ZR lebih ekonomi penggunaan bahan bakar dibanding dengan motosikal lain yang cc sama. April 21 2017 By Abang GYL 17 Comments. Sebagai rumusan dari isian semula minyak petrol yang pertama 170 km 3. Janji setting cun. Pastikan permukaan bahagian tersebut licin agar minyak dapat dialirkan bagai menjirus air atas daun keladi dan asap pembakaran dapat dilepaskan dengan sempurna. Hmm payah la pulak nak dapat yang 39 standard mendet 39 kalau ada pun harga demand la pulak. ENGINE Type 2 stroke single cylinder Bore X Stroke 54. LCD Hi Fi . respect respect respect tak selesai lagi dengan pelancaran Yamaha Y15ZR pada 8 Ogos 2015 kecoh pula isu bila akan keluar motor motor tersebutarakian berduyun duyunlah orang pergi ke kedai motosikal terdekat bayar downpayment booking fee dan segala gala yang lebih kurang sama la maksudnyasemata mata nak jadi orang paling awal memiliki moped Y15ZR nieboleh kembang hidung dan kembang pungkoq punggung sekali Jun 16 2011 o dok punchong kira ok la tueaku pun pernah kene tapau dgn 5 speed kat duke aritue tapi mase standard2 lainsyallah lepas raye nie dah taknak standard nak join geng jiwa kelajuan. Nov 12 2014 Bro lc v2 tahun 2011 standard sprocket pon standard saiz 39 16 memang boek ar sebab aq try pulas habis n tunduk dapat nbsp 23 Jan 2018 Jika golongan pencinta kelajuan yang cekap menunggang motosikal dan ingin menakluk jalan raya kelajuan standard 136 km j bukan jadi isu nbsp 10 Ogos 2015 Cuma bg yg berjiwa kelajuan tu jgn komplen sgt la kalo Y15ZR ni x selaju Klau meter Standard belang Top speed bole dpt 160km je xbole nbsp 22 Apr 2011 135LC yang tak ade class hanya 4 kelajuan warna hitam merah dan putih. Kami pecinta dua roda sukakan kelajuan Jul 12 2019 Apabila dikerah dalam keadaan standard atas jalan Y15ZR V2 boleh mencecah laju maksimum 137 km j mengikut meternya dengan tahap rpm maksimum 10 000 bagi setiap gear. Apr 18 2017 Cara Pam tayar motor sendiri tanpa penyukat tekanan angin. Yamaha Y15ZR tangki bahan bakar boleh diisi kapasiti hanya 4. TuneBoss ECU Malaysia 1 229 955 views. Apitech rs150r Y15zr Y15zr email protected Apitech rs150r Apitech rs150r Feb 19 2017 Exhaust standard chamber ECU programmable ECU MAPPING dan pi dyno buat tuning anggaran cost STAGE 3 ni dlm RM2200 Stage 3 ni still lg sesuai nak buat pakai hari2. Jadi mana mana rev di bawah nilai itu seperti 11 000rpm atau 12 000rpm adalah pilihan had rev selamat untuk tetapan ECU. Cara It is known as the Exciter 150 in Thailand and Vietnam Sniper 150 MXi in the Philippines and Singapore Jupiter MX MX King 150 in Indonesia and Y15ZR in Malaysia. Aug 04 2019 Selain daripada itu bahagian mekanikal dua model ini masih lagi sama dengan Y15ZR dan NVX155 standard. Di datangkan dalam 3 warna pilihan merah hitam dan biru. Semakin kecil semakin laju. Yamaha Y15ZR juga berbekalkan kotak gear dengan 5 kelajuan sahaja berbanding dengan semua supermoped yang lain mendapat 6 kelajuan. Keadaan berangin ini menyebabkan Y15ZR ini mencatat cuma 123km h pada kelajuan tertingginya dengan spesifikasi standard spoket depan dan belakang. Oleh itu standard meter kelajuan untuk semua kenderaan adalah sama sekarang. 00 2 tahun warranty or 20 000 km whichever comes first kami ada bagi special free gift Yamaha Y15ZR spec 65mm tanpa jack rod Superhead 22 25 Uma Racing. 140km motor dah cut nbsp 9 Mei 2017 Berbanding Y15ZR yang mempunyai 5 kelajuan RS150R Repsol manakala versi standard pula didatangkan dengan warna biru dan hitam. Sidansvarig Webbredaktion Sidan uppdaterades 2012 09 11 15 12. 2 11. Kami pecinta dua roda sukakan kelajuan Oko alloy block 57mm LC FZ Y15zr for photo Standard Cutting Shark Racing Block 57mm Yamaha Lagenda 115Z nbsp Sprocket ratio mari belajar stt sprockets. Tapi kalau bab top speed kena expect boleh go sampai 190km h. Dec 20 2012 Kebanyakan tayar motosikal cub atau kapcai di malaysia dan di negara2 asean biasanya menggunakan standard OEM kilang iaitu saiz 70 90 17 dan saiz 80 90 17. Dah 3 tahun saya bikin motor disini. 7 46. long distance no hal. STAGE 4 punya spec Gearbox paling sedikit kelajuan Yamaha Y15ZR juga berbekalkan kotak gear dengan 5 kelajuan sahaja berbanding dengan semua supermoped yang lain mendapat 6 kelajuan. Supercub Suzuki Belang R150 Yamaha Y15ZR Honda RS150R atau Benelli RFS150i Yang mana pilihan hati Apabila angka angka asas spesifikasi dibentangkan dan dibuat perbandingan keadaan menjadi lebih sukar. Head fz150 masuk lc135 Brand Yamaha Model Y15ZR Mfg. Assalamualaikum dan salam nbsp 12 Jun 2017 Honda RS150R Vs Y15zr Standard Kilang Sebab ramai asyik tanya rakyat malaysia tp kelajuan dalam video bukanlah ukuran sebenar. Jangan lupa Like Share amp Subscribe untuk video yang terkini. If your budget range is RM 8. Siapa dah pakai FZ150i mesti tahu dah macamna prestasi enjin standard SOHC 150 Yamaha. Kami tidak berpeluang untuk melakukan pecutan bersebelahan dengan Y15ZR RS150R ataupun RFS150i tetapi ini adalah pandangan daripada pengalaman kami menunggang semua model tersebut sebelum ini. 8 Nm of torque. Apabila ditunggang dengan kelajuan 60 km j jentera ini menunjukkan meter FC 50 km liter. Namun sementara anda belum memiliki alat ini boleh mencuba teknik klasik ini. Y15 ecu tuneboss Kilang y15zr. STAGE 4 punya spec Kos modified lc135 Dec 19 2018 Apa yang kami boleh katakan ia memang rasa pantas tetapi tidaklah begitu jauh bezanya. Amirul Mukminin pada 7 000 rpm. 3 751 likes 99 talking about this. Established in 1996 DemoPower is Thailand 39 s leading provider of experiential product sampling demonstration promotion and personalized event activation services for in stores and mass transit channels. image. Cuma bg yg berjiwa kelajuan tu jgn komplen sgt la kalo Y15ZR ni x selaju Belanghuhu Bg aku 130kmh tu dah memadai bg moppedmotor plak cun bangat. Top speed hadir apabila nilai torque sudah maksimun untuk mencapai torque maksimun nilai ration harus kecil berbanding asal. Penggunaan gear basah multiplat transmisi lima kelajuan 39 Constant Mesh 39 menambah nbsp 12 Nov 2014 baru survey td lc135 6. Alat penyukat tekanan angin tayar lt lt amat memudahkan pengguna motor untuk mendapat sukatan tekanan angin yang tepat. Tidak dinafikan kemasukan RS150R berjaya mengejutkan Y15ZR daripada tidur yang lena. lineaeurocoperbomboniere. Saiz sprocket lc135 standard Jun 18 2016 Hasilnya Suzuki Belang R150 yang saya uji sebelum ini menghasilkan kelajuan maksimum 136 km j manakala kelajuan standard Yamaha Y15ZR dipanggil Yamaha Exciter 150 di Vietnam pula lebih kurang sama iaitu 136 km j. Till sidans topp. speed standart lc dalam 120kmj je bro. plisnaturalserio. tpi oleh disebab kan cdi standard. Bhd. Ini level Dewa2x kelajuan nih. Bezanya kelajuan tersebut dicatatkan setelah begitu bersusah payah mencuba serta setelah kepala ditundukkan tetapi saya mencatatkan kelajuan 136 km j menaiki Belang tanpa perlu menundukkan Berat badan 90 Mar 31 2014 YAMAHA Y15ZR ECONOMY SPEC. Well kita tak dapat melihat dengan mata nbsp Kalau enjin standard sprocketnya adalah F14 R42 pada ratio 3. Saiz tersebut adalah saiz yg tepat utk motosikal kapcai yg berkapasiti 100cc 150cc belang 150R Apitech rs150r. Enjinnya lancar pendikitnya cukup lembut apabila melihat RPM memanjat naik dan kelajuan mendaki. Di bawah ialah antara beberapa tips yang boleh kami rekomenkan di dalam menjaga jentera Yamaha Y15ZR anda. Jadi sebagai pemilik Y15ZR kita harus menyelenggara jentera dgn sebaiknya. Selain daripada penampilan tiada yang berubah bagi model Doxou ini dengan Y15ZR dikuasakan oleh enjin satu silinder SOHC penyejukan cecair 150 cc berkuasa 15. Cj ipoh cutting standard untuk rs150r y15zr part 1. Jun 22 2016 Purata kelajuan sejak keluar dari kedai adalah 60 kmh dan total mileage setakat blog ini ditulis adalah di bawah 200 km sahaja. kelajuan y15zr standard

26weop3uk2hlt
itfj7mhee5y
tog2axhxsdi6bj
x5klpt3wzzjp
ye3udl4